bebis

Igår kom rebecca på kvällen, och hade med sin gör snygga mobil :D Vi kollade på film och skrattade massor :) Ska även till henne idag, vi ska fixa lite inför imorrn och så ska jag nog sova där :)<3 Bara för att hon är den bästa människan på jorden :o <3 Nu till lite tråkigare saker. Min älskade Sotis har kanske brutit benet :/ Mamma och min syster ska åka in till veterinären på landet och se vad det är. Kan också vara ett ormbett. Stackars liten! Hoppas han blir frisk så fort som möjligt! Nej, nu ska jag ut och hjälpa pappa, hörs!


staden

Idag va jag på stan med gabbi :)<3 Köpte det efterlängtade lägglanset och till billigare pris också! Blev ltie underkläder med :) Rea på gina ;) Det va väldigt trevligt, vi satt och pratade om allt möjligt :) Nu när jag kom hem kom jag på att Elin älskling fyller år på lördag så jag ska göra en liten överraskning till henne :) <3 Funkar dock inte på den här datorn så får göra det senare.


ikano

Kom nyss hem från ikano, är jättetrött känns som om jag kommer däcka när som helst. Köpte ialla fall fotopapper så nu kan jag pyssla med att skriva ut bilderna och fixa tavlan. Blev ett par örhängen och så skulle jag ha köpt ett läppglans som jag blev kär i, men det va slut på alla affärerna så det blir att köpa de närmaste dagarna. Vill ha med det när vi åker till Polen ;) Det va så himla kul att träffa jennie igen! Jättelänge sen ju. Kommer vara jättekonstigt att inte gå i samma skola sen när man är van att träffas varje dag. De alla gånger som man suttit på just den där bänken kommer saknas så mycket. Usch!

Ikväll händer det nog ingenting. Eftersom jag inte har hittat någon film att se på heller så blir det väl dator antar jag. Ni får gärna underhålla mig om ni vill :)

Gillar verkligen den här låten nu!
 

fönstershopping

Jag och Jennie ska då snart iväg ut till ikano och titta runt lite :) Ska kolla efter en väska och lite nytt smink :) Har dock bara 160 kr, så det blir titta i affärena. Nej nu måste jag sticka, hörs!

äntligen

Igår blev det att äntligen träffa Michaela :) Hon hade precis varit och köpt en laptop som är jättefin! Längtar ännu mer tills jag ska få min nu. Vi pysslade lite med den och sen bestämde vi oss för att ut och åka lite. Det blev valla och kolla lite på hästarna där för att sedan åka in mot stan och ikano. Där följde vi efter en bil, för skojs skull. Stackars honom, en övningskörare va det. När vi kom tillbaka hem till henne kollade vi på eragon på hennes dator och när klockan blev nio förflyttade vi oss tv:n. Där skulle det va en film på nian, men vi fatta inget av den så vi sket i den. Jag blev hemskjutsad vid elva tiden nån gång. Det va jätteroligt! :) jag älskar dig <3

Idag åkte mamma och min syster till landet igen, men jag tyckte det va onödigt eftersom vi ska åka till Polen på söndag och då ändå måste hit hem igen på fredag. Så jag och pappa är hemma. Får se lite vad som händer idag, ska ialla fall dammsuga övervåningen, och sen kanske träffa jennie om jag får tag i henne :) Ha det bra hörs!

Adíos  /  johanna




du är underbar

Rebecca dök upp vid fyra och det va så himla skönt att träffa henne!  Även om det bara har gått typ snart två veckor sen vi sågs senast så har jag saknat henne. Jag behöver henne, hon är allt för mig. Undrar om det är äkta vänskap? Vi skulle ta bilder till mitt rum så becca sminkade mig :) det blir så otroligt fint! Bara hon tar i sminket blir det som magi. Jag tror att jag får ta och gå en liten kurs hos dig (a). Det blev jättefina bilder och lite knasiga med, men det blir det alltid :)<3<3 Nu sitter jag här och har precis fått ett mejl av min gamla klasskompis Mari. Fyfan vad jag saknar henne, utan henne hade jag bytt klass så fort det gick. Nu efter att vi gick ut nian så har vi inte träffats men jag kommer aldrig glömma henne! Så nu ska jag ta och svara på det. Hade också tänkt att ringa till lille michaela, men såg nyss på bilddagboken att hon är på liseberg, så det sket sig ju :/ Får se vad som händer idag, solen har ju tittat fram. Här kommer bilderna :)


Ungefär så kommer en tavla att se ut :)


Och den här bilden ska jag förstora upp och hänga ovanför sängen :) <3

Adíos  /  johanna

orättvist




Hola amigos!
Det svider verkligen att inte ha några pengar! Måste bara säga att jag tycker det är väldigt orättvist att vi som fyller 16 innan sommarlovet inte får några pengar i juli och augusti. Nog kunde det väl gå om man inte fick något barnbidrag i juli, men augusti också! Vi som ska åka till Polen och där hade jag tänkt att köpa lite saker därför att det är lite billigare än i Sverige. *Suck* säger jag bara. I alla fall, nu har jag klagat lite men över till något roligare. Idag ska jag träffa rebecca gumman :)<3 Har tänkt att vi ska ta lite kort till min tavla :) Ska också sätta mig och fixa en ny header tror jag, så det livas upp lite grann. Nej, jag är så sugen på att spela the sims nu, hahahahah. Blir säkert ett inlägg senare, hörs!

Adíos  /  johanna

nya tag

Igår och idag har vi hållit på att göra om i mitt rum. Har blivit mycket bärande och småfixande. Men jag är jättenöjd med resultatet! Här kommer bilder från lite olika vinklar :) Så, vad tycks ?  :)




Ska vara bilder på mig och rebecca i den högra tavlan, men det är inte fixat än ;)


Ska dit dörrar till den vänstra bokhyllan så den täcker de 3 lägsta hyllorna.

Adíos  /  johanna

home sweete home

Hemma igen ! :) Kom hem idag till linköping och jag har saknat alla mina sötisar såå mycket! Säger bara att båstad var oförglömligt! Fan vad kul vi hade! Även om jag hade en nära döden upplevelse när becca tänkte bryta nacken på mig. Fan vad jag älskar dig gumman! <3 Men nu ska jag sova och så får vi se vad som händer imorrn :D

Adíos  /  johanna

RSS 2.0