underbar kväll!

Jag skulle då åka buss ut till sturefors och möta gabbi, elin och hanna där. Visste inte vart jag skulle gå av så hade lite smått panik, men som tur va löste det sig :) Väl där handlade vi mat och lite gottis på ica. Sedan bar det av på mopparna ut till en udde där vi solade och grillade. Jag badade faktiskt för första gången men det va rätt kallt. Vid sju åkte vi och handlade igen, denna gång daimtårta för elin och jag va så sugna :) På kvällen blev det kubbspel och mycket annat roligt! Gabbi har t.o.m en knäppare katt än Sotis :o Trodde inte det fanns någon värre. Ialla fall så somnade vi vid tre och gick upp vid tio. Michael Jackson har då dött inatt, och han får faktiskt skylla sig själv! Det va en så himla bäst dag/kväll/natt!!! Jag älskar er så himla mycket! <3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Måste också säga grattis till michaela som har tagit körkort! puss <3
Imorgon åker jag till dalarna över helgen så då får ni underhålla mig! Känner ingen så det kan bli rätt tråkigt. Vi höres!

Adíos  /  johanna

utebio


Jag köpte en frapino, och den va jättegod!


Hanna<3


Gabbi<3


Elin bebis är hemma :D <3<3


Pecca älsk va som vanligt finast! Min styling :D <3<3<3<3<3


Ikväll vart det utebio. Men Rebecca hade glömt att köpa godis så först stressar hon ut mig för att jag ska hinna hoppa på hennes buss. Vilket jag itne hann såklart, så det blev  att köpa godis i berga för henne. Sen åkte vi in till stan och träffade gänget på mcDonalds. Vi sågs ju på avslutningen men det kändes som ett år sedan. Eftersom det va ca två timmar tills bion började så va vi tvugna att hitta på nått. På vägen köpte jag en frapino och becca en islatte. Min va jättegod ! Vi slog oss ned i gräset vid domkyrkan. Där hände mycket saker :D Vi drog oss efter ett tag till trädgårn och bredde ut oss. Det gick inte att se något för det va inte mörkt, plus att jag itne fatta nått av filmen. Så då gick vi till lekparken och va där och hade kul. Sen åkte jag och rebecca hem. Tack för en jätterolig kväll!!<3<3<3<3<<33<3<3<3<<3<3

Nu ska jag snart in till stan, och efter det ska jag packa :) För jag ska sova hos gabbi inatt med elin och hanna. Så det kommer bli sol, bad, och grillning. Puss på er :D <33

Adíos  /  johanna

Picknick



Igår blev det att ha picknick i det gröna med michaela. Det va jättemysigt med skratt och gott snack :) Bajsunge som åker till spanien och frankrike snart -.- Måste sola på nu om jag ska hinna ifatt dig när du kommer hem. Sen åkte jag och mamma till ikano, jag skulle hjälpa henne att hitta lite nya kläder, och det gick bra :) När pappa kom hem satte vi oss vid datorn och kollade på bärbara datorer :) Fanns inte många med 4GB internminne som pappa säger att jag ska ha. Så det blir att åka ner till affärena och kolla med dom där nån dag i veckan :)

Ikväll ska jag på utebio med gabbi, elin, hanna, och kanke beccis :) Får hoppas att det blir bra :D
Nej nu ska jag ut och sooooooola, ha det bra!

Adíos  /  johanna

Tralalalalala


Midsommar :)


missen har såklart också krans :)


Sotis fyllde ju 5 år så han fick tårta :)



blev att skjuta luftgevär. Detta är stående.


Och sittande. Känns som om jag träffade ganska mycket på samma ställe.


Jahopp, har inte bloggat på år känns det som. Har nu varit i småland och firat midsommar. Mycket trevligt måste jag säga! Förutom att vädret va skit! Regnade och åskade varje dag :(  Mycket bättre väder nu! Pappa och Sotis fyllde år så vi firade dom såklart. Tårtan Sotis fick, va inte så uppskattad tyvärr. Nu är det så att nästa vecka ska jennie kanske följa med till småland :)<3 Får bara hoppas att vädret håller. Tänkte bara säga att det kommer nog inte bli så mycket blogginlägg. Dels för att jag nog inte kommer vara hemma så mycket och ha tillgång till dator, dels att det inte finns någon ork att skriva varje dag. Kommer nog bli blogginlägg om det hänt nåt speciellt. Aja, nej nu ska jag ut i soooooolen och sedan slå en pling till jennie :) Ha det bra!

Adíos  /  johanna

Studentfest


Mitt fina linne som jag fick av mamma :)

Lördagen blev att slappa på förmiddagen. Mamma kom hem med ett linne som jag fick :) Det va jättefint! Passar perfekt till båstad! Rebecca ska med mig till stan och hitta något fint som passar till och lite annat som jag kan ha på mig :)<3 Kom på nu att jag måste fixa hennes bilder som jag har lovat (a) Ska försöka bli klar med två idag. På kvällen blev det ialla fall att åka till nykil och fira emelie som tog studenten i fredags. Där blev det jättegod mat och mycket prat. På väg hem fick jah nästan hjärtattack när securitas ringer till min mobil och säger att larmet har gått. Jag lämnade snabbt över telefonen till pappa. Så när vi kom hem blev det att prata med dem från securitas och det visade sig vara ett falsklarm. Men ingen visste varför det hade lösts ut, troligen någon störning. Skönt att det inte va inbrott! Det har vi haft en gång och aldrig mer! Vi kom nyss hem från att ha varit ute och övningskört. Hade hjärtat i halsgropen hela tiden ska jag säga. Jag hatar korsningar! Tror att jag ska dö varje gång. Men det gick bra, inget överkört djur ialla fall :)

Adíos  /  johanna

Avslutning


Betygsutdelning


Jag och Mari<3


Jag och världens bästa rebecca!



Har inte hunnit skriva någonting de senaste dagarna, har varit så mycket att fixa och göra. I tisdags va det avslutningsmiddag. Blir en kväll att minnas på gott och ont. Lärarna var bara för bäst, kommer sakna dem ännu mer nu. De gjorde melodifestivalen.
Igår, torsdag va det avslutning. Jag hade största ångesten för jag ville sluta men ändå inte. Det blev sång och betygsutdelning ute först. Sedan gick vi in till klassrummet. Där fanns det dricka och snacks. Irene och pelle höll lite tal och sedan blev det mingel. Efter det gick vi ut för att ta kort med klassen. Trodde inte att jag skulle gråta men när vi sa hejdå i klassen bara exploderade det. Jag kunde inte sluta. Det känndes som att om jag satte min fot utanför skolans område skulle det vara slut för alltid. Jag vet att det itne är sant, för jag och några har bestämt att vi ska hälsa på :) Fyfan vad jag kommer sakna Pelle och spanska Eva! Eva är den bästa läraren som finns och jag hoppas att mina syskon får henne! Då har ju jag en anledning till att hälsa på också ;)

Efter allt det gick jag hem och lite senare kom rebecca. Vi chillade för jag va helt utmattad. Vid sex gick vi till ming palace och åt mat. Efter det blev det PAAAAAAAAAAAARTY i trädgårn. Jag, rebecca, sahar och emma hade finaste partyhattarna. Senare kom jennie, elin, gabbi och hanna. Det va en alldeles unerbar kväll! Tack tjejer för allt! Det gjorde att dagen blev roligare :D <3<3<3<3<3

Blondi



Igår var jag och klippte mig. Gjorde blonda slingor, men det syns inte så bra på bilden :/ Blev ialla fall jättenöjd! Efter frissan så gick jag, jennie och rebecca på stan lite. sedan blev becca hungrig och åt kebab :) Hon har finaste naglarna måste jag säga ! <3

Ikväll är det avslutningsmiddag i skolan. Blir mat och annat trevligt fårn lärarna. Säger bara en sak, elin kommer vara snyggast av alla! <3 Jag älskar dig min lilla mupp! Har nyss duschat och ska fixa lite grann innan jennie kommer tillbaka. Vi ska göra oss i ordning tillsammans och sedan ska hon sova här :)<3 Hoppas på en underbart rolig kväll!


( Fan, förstår inte hur ni orkar. Säg vad ni tycker i stället för att gå och viska om det! )

Adíos  /  johanna

Småland

Solnedgång



 


Vid sjön.



Mimir <3




Tvistur <3




Det har varit alldeles utmärkt att vara på landet den här helgen och vila upp sig :) Blev att vandra i solnedgången och på lördagen åkte vi in till stan. Där höll de på att ta studenten så det blev att kolla på det ett tag. Min syssling tog studenten men jag såg henne tyvärr inte, men grattis ändå. Har inte gjort så väldigt mycket utan bara vilat och såklart myst med hästarna! De betyder så mycket för mig de där två busarna :) Blev ett kort inlägg men orar inte skriva så mycket, så ni får fantisera bäst ni vill om bilderna :)

Adíos  /  johanna


Tre små grisar och coola stygga vargen !

Jag säger bara yes! Det gick hur bra som helst att spela upp teatern även om det hände lite småsaker som att vargen missade att landa i grytan, men det gjorde inget :) Älskar verkligen vårat manus, blir kanske att visa upp för sex-åringarna nästa vecka. Utöver att vi spelade upp den så har det inte hänt så mycket. Bara det att jag har missat filmen vi ser på spanskan på grund av repetitioner -.- Får se om jag kan låna den och lämna tillbaka den nästa vecka. På gympan imorrn ska vi spela tennis där vid saab, och jennie och jag ska cykla. Jag undrar hur det ska gå för ingen av oss vet var det ligger xD Men dör vi så gör vi. Sedan åker jag till småland och vilar upp mig över helgen :) Får se om jag hinner skriva något imorgon annars så säger jag, ring eller smsa om ni vill mig något :)

Adíos   /   johanna


8 dagar kvar :)


-tja

Har varit en riktigt slapp dag idag. Först va det fysik och jag hann nästan klart med det gymnasieförberedande, för de andra som inte gör det skulle redovisa. Jag var tvungen att gå tjugo minuter tidigare för vi skulle träna det sista på draman. Det är ju imorgon som den stora dagen är. Det blir bara en och en halv lektion för mig imorgon. klockan 11 ska vi repetera det sista för halv ett är första föreställningen. Hoppas det går bra! Men jag gillar verkligen vårat manus :) Snart blir det mat och efter det ska jag och syrran åka till moster och gymma :) Riktigt bra (y) Vi blir väl klara runt nio och då måste jag tvätta håret och fixa det allra sista med scenkläderna. Ni får hålla tummarna för att jag inte glömmer vad jag ska säga och att barnen tycker det va jätteroligt! man känner verkligen att det snart är slut. På matten räknade våran lärare ut att vi har haft 315 mattelektioner och idag var våran sista på högstadiet. Kan inte fatta att det bara(?) va så många, känns som om det va mycket fler.  I allafall, på fredag är det filmgala men vi får väl se hur det går :s Nej nu måste jag gå och fixa lite.

Adíos  /   johanna

Grattis!

Har inte bloggat på ett tag har jag märkt. Det har inte funnits tid eller ork, har varit så trött de senaste dagarna. Tror att det är för att spänningen släpper nu när det inte är så långt kvar. Kroppen tillåter sig att slappna av.  I allafall, i lördags va det tjejkväll :) Så himla roligt va det! Vi snackade massor, åt mumsig mat, och hade det mys. Såg en film som heter Sex, lies and murder, och den va helt okej. Tack till underbara rebecca som hjälpte och fixade allt, stor kyss på henne (K) Sedan blev det att gå upp tidigt för att åka till Stockholm i söndags. Rebecca skulle köpa avslutningskläder, och det vart väldigt fina saker kan jag säga! Hon kommer vara snyggast på hela hennes skola :) Jag köpte en väldigt fin blus, och lite nytt smink som funkar perfa :) Återigen tack beccis som hjäpte mig på den punkten också.

Idag har skolan varit slapp. På klasstiden betstämdes att vi ska åka go-kart på måndag eftermiddag med klassen :/ Men som jag sedan kom på, hinner jag inte vara med för då ska jag klippa mid, wohoo :) Idag är det också min mammas födelsedag! Grattis, grattis, vi har ätit tårta, och hon fick en ny hårfön, därför att våran har fått ben och gått iväg. Sart blir det att kolla på House och sedan kommer jag däcka. Är förbannat trött !

Adíos   /   johanna






RSS 2.0