YES !

FC Barcelona vann med 2-0 mot manchester united i champions league ! :D Woohooo :D






Pappa köpte den parfymen jag ville ha :)


Take my breath away

Skolan idag var helt okej faktiskt, om inte väldigt bra. Vi fick sluta klockan ett därför att våran svenska/engelska lärare var sjuk och vi har henne de sista två lektionerna. Gabbi har piercat sig i näsan, så himla vackert ! Jag drog  hem fort som fasiken och stekte i två o en halv timme :) Eftersom jag brände mig igår på armarna efter friluftsdagen så hade jag ett ton solkräm där. Plus att jag kom ihåg att smörja hela kroppen så jag inte blir mer röd, man vill ju inte få hudcancer. Pratade nyss med pappa som är i Frankrike och jobbar han kommer hem inatt. Hoppas han köper parfymen jag vill ha :) Senare ikväll blir det att köpa bussbiljetter till söndag, bara det inte blir för dyrt :/  Blir även att kolla på sista avsnittet av The Mentalist, sorgligt måste jag säga! Fick även se vilka klänningar elin gumman ska ha på avslutnings middagen och avslutningen, så vackra! Hon kommer vara såå söt! Älskar dig vännen <3







SOOOOL !

Har haft friluftsdag idag på förmiddagen nere på folkungavallen. Va med på allt förutom på 800m, för jag hade skadat knät i längdhoppet :/ Fyfan vad varmt det va! Ska inte klaga, men det kunde ha varit så här varmt i helgen istället. Sedan gick vi en kluringsrunda tillbaka till skolan. Gick inte så jättebra, för man orkade inte tänka. Väl tillbaka så skulle vi ha praktiskt i biologi. Det var att man skulle se om pulsen höjdes mest vid intervallöpning eller konstant. Så det blev en massa spring där med :( Fick ialla fall sluta tidigare så jag åkte hem och invigde min nya bikini :) Solat massor nu :) Måste se till att bli brun till skolavslutningen, då jag ska ha vit klänning.

Shit, det måste spöka i huset, det låter som om någon är där nere :o Jag vågar inne gå ner, gud vad rädd jag är :|

Adíos  /  johanna



Min bikini :)


weekend

Den här helgen har spenderats med rebecca :) (K) Igår simmade syrran och gjorde personbästa igen! Den tjejen är riktigt duktig! Såg Lars Frölander och Marcus Phil. Får väl se té att gifta mig med Pihl ;) Planeringen av tjejkvällen gick prima (y) Det blir trerätters middag och lite drinks och shit :) Kommer bli så good ! Måste bara säga att det spökar i mitt hus :o Jag tror att jag fick hjärtsnörp när garderobsdörren bara öppnar sig helt av sig själv. Och rebecca fick hjärtstillestånd. Vi sprang kan jag säga ! Idag har vi varit på ikea och köpt tavlor till mitt rum. Jag har också kommit på hur det ska se ut tror jag, ialla fall med möblerna :) Målning blir mitt och rebeccas projekt i sommar. Vi har också kommit fram till att stockholmsresan blir på söndag,  WOHOO :) Just nu sitter jag och finputsar på mitt geografiarbete. Sedan blir det sängen, för imorgon är det friluftsdag och praktiskt i nationella biologi. Kyss (K)


Adíos  /  johanna

städning

Inatt drömde jag om att jag och rebecca var ute och shoppade. Tror ni inte att jag får krupp på att inte ha några pengar! Vill verkligen shoppa, finns så mycket som jag vill ha. Jag har ju planerat att göra om mitt rum så idag tog jag och mamma första steget. Vi städade och rensade. Måste ha 25 kilo saker alltså! Känns skönt att ha allt borta så man kan få plats med nytt (: Så imorrn ska vi åka till ikea och köpa lite saker. Snart om någon timme kommer rebecca (: Vi ska ner till tinnis där det är SM idag. Syrran tävlar och pappa jobbar. Sedan blir det planering och myys. Hittade ett papper med recept på drinkar som vi ska gå igenom sedan. Den här tjejkvällen ska bli bäst ! :) Saknar jennie också :( Har inte setts sen i onsdags :( Plus att jag fick reda på en bra sak idag :) Skriver inte här för man vet ju inte vilka som läser ;) Vill ni veta så skicka ett meddelande eller bara säg till mig. Idag är det bara 13 skoldagar kvar och 18 dagar kvar (: Så himla skönt det ska bli med sommarlov !

Adíos  /  Johanna




Sotis va med och hjälpte till att städa i bokhyllan (:

hemma igen

Nu är man hemma igen då. Störde mig så mycket på det där äpplet så jag bytte design ;) Så nu får det vara så här ett tag.

Måste bara säga yes! För nu har hästarna flyttat till hagen utanför oss :D Så idag stod jag en timme och bara gosade :) Va också ute och körde igår, gick väldigt bra. Börjar få koll på det där att växla nu, och är inte lika osäker i korsningar. Men jag får forfarande panik när jag möter bilar :( Så då blir det att skrika på pappa, vad nu han ska göra egentligen? Tror ni inte att jag höll på att köra över någon den här gången också -.- Men den här gången va det en huggorm som va på väg till andra sidan. Så jag fick kasta mig på bromsen. Som tur va så överlevde den, puh. Har varit duktig och skrivit klart min svenska novell och sitter nu och försöker skriva klart geografin som också ska vara inne på måndag. Imorrn blire att vara med rebecca på eftermiddan/kvällen och äta massor av godis och fösöka få till ett datum för en till tjejkväll :) Nej nu kan jag inte sitta här och skriva, måste bli klar med arbetet. Får se om det kommer lite bilder sen kanske, kanske inte ;)

Adíos  /  johanna

Bloggeliblogg

Japp då har man gått och skaffat blogg också :) Får se hur detta går. Allt är inte klart ännu, försöker komma på hur man får bort det där äpplet, så är det någon som vet får den gärna säga till. Måste passa på att tacka rebecca gumman för hjälpen att komma igång :) :*

Har temavecka hela den här veckan, så igår skulle vi gå 1.3 mil. Det va faktiskt jätteroligt i början då man gick och pratade massor. Sen mot slutet började man komma in i det stadiet då man börjar klaga och inte orkar en meter till. Tycker synd och gabbi som inte mådde bra, men tummen upp till henne för att hon tog sig i mål!  Va helt utmattad efteråt, benen värkte som jag vet inte vad. Som tur va kom rebecca och vi lekte lite :) Med henne glömmer man alla smärtor. Idag slutar vi klockan två och jag måste skynda mig hem, för ikväll blire landet :) ! Fyfan vad skönt måste jag säga! Då ska jag ut och övningsköra massor och hoppas att jag inte kör över någon padda den här gången!


Adíos  / johanna



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0